Flipp-telefonen är tillbaka i nytt format

För några år sedan var flipp-telefonen mycket populär och flera tillverkare gjorde olika modeller av dessa. Även märkesmässigt finns flera av dessa telefoner. Dolce&Gabbana tillverkade en av dessa telefoner tillsammans med Motorola. Flipp-telefonen har ofta knappar istället för endast en touchskärm vilket kan göra den enklare att använda för äldre, synskadade och även för yngre. Dessa telefoner har också en mer skyddad skärm, vilken inte skadas lika lätt som de telefoner vars skärmar är helt öppna utan flipp-skalet. Fördelen med många av dessa telefoner är att skärmytan inte förminskas när man behöver skriva något eftersom skrivbordet sitter separat.

Ny tappning i klassiskt snitt

Nu har en ny mobil i klassisk stil sett dagens ljus. Den har samma snitt som de gamla flipp-telefonerna, med uppfällbart lock. Skillnaden är att designen är ny, och programvaran är uppdaterad. Nu finns det även flipp-telefoner med operativsystemet android, vilket kan vara en fördel för de som vill ha en traditionell mobil, men inte vill missa möjligheten att ladda ner appar. De nya mobilerna med flipp-design har ibland också två skärmar – en vanlig skärm och en extra skärm på flipp-locket där man snabbt kan se missade sms, samtal, mail med mera. Dessa mobiler är moderna men samtidigt enkla att handha även för de som inte vill ha några komplicerade mobiler att hålla på med.

Ekonomi och specifikationer

De flesta nya flipp-telefoner kommer med mycket större minne än de gamla telefonerna. De har också större och snabbare processorer och oftast batteri med betydligt längre hållbarhet. Telefonerna är ofta tillverkade av mer hållbart material än de äldre telefonerna, samtidigt som telefonerna blivit lättare och smidigare att ha med sig. De bra funktionerna med fysiskt tangentbord och skyddad huvudskärm har kombinerats med bättre material och stabilare operativsystem som tillåter användaren att anpassa sin telefon efter egna önskemål. Med de nya operativsystemen kommer också möjligheten att uppdatera telefonen och man kan på så sätt behålla den länge. Självklart kostar det en hel del tillverka dessa telefoner. Om tillverkningen behöver lite extra inkomst kan factoring vara en idé. factoring frigör extrapengar som kan komma väl till pass i budgeten.

storeone